fbpx
Étterem: +36-70-521-5832 I Recepció: +36-20-405-1550 info@bagolyvarinarcs.hu
Szabadidő

Bringó hintó

Családoddal, barátaiddal most vidáman kerekezhetsz Inárcs hangulatos utcáin.
A szórakozáshoz egy térképet is biztosítunk.
Igazi, csapatépítő tevékenység, próbáljátok csak ki! 😉

Csapatépítés

Profi és tapasztalt team builder csapatunk izgalmas programokkal várja résztvevőket!  Kérd ajánlatunkat az manager@bagolyvarinarcs.hu címen, vagy a +36-20-320-4608-as számon!

Teniszpálya

A tenisz átmozgatja mindened! Lazíts egy jó teniszmérkőzéssel az ebéd és a wellness részleg használata között!

Padelpálya

Sokan nem tudják, milyen jó kis játék ez a padel! A tenisz és fallabda házasításából létrejött játékról van szó, ami játszható 2 és 4 fővel is. A játék részleteiről itt olvashatsz: www.padel.hu
Béreld ki pályánkat mindenképp, ha nálunk jársz!

Asztalitenisz

A ping-pongot nem kell bemutatni. Játsszátok ketten, vagy csapatban, lényeg, hogy jó kis koncentráció és testmozgás, ha igazán beleteszed magad!

Homokos focipálya

A homokos foci igazi nyári sport, felhőtlen szórakozás, főleg férfiaknak. Mivel a pálya idény jellegűen használható, javasoljuk hűvösebb időszakban padel pályánk használatát, ahol vidáman “lábtengózhattok”. 🙂

Állatok a Bagolyvárban

Az állatsimogatóban két Shetlandi minipóni várja a látogatókat, mellettük egy vidám madárház található baromfikkal. A tavon és környékén récék laknak, a halastó pedig tele van Koi pontyokkal. Recepciónkon egy szivárványlóri biztosít vidám perceket, aki – ha jó kedve van – magyarul beszél a látogatókhoz. 🙂 A ház lakója még Johnny, a cirmos kandúr, aki nagyon kedves és engedélyt kapott, hogy cicaházával együtt a vendégház előterében lakjon.

Halastó

Halastavunk partját hangulatos kerttel öleltük körül. A vízesés csobogása, a madárcsicsergés, a víz közelsége igazi gyógyír mindenre. Ha friss levegőre vágysz és lelki békét szeretnél, csak sétáld körül!

Boszorkányház

A boszorkány ház a gyermekek kedvence! Izgalmakkal teli világ varázsolódik a gyermekek köré, amikor megközelítik azt. A kis épület biztonságos mesevilágot nyújt számukra, a szülők egy kicsit szintén gyermekké válnak a közelében… 🙂

Játékterem

Van, aki bűnbarlangnak nevezi, pedig szórakozni nem bűn! 😉 Egy kis játékos kikapcsolódás a “házi” billiárd asztallal, a csocsóval, a D’art’s-szal és kis kártyaasztalainkkal.
Lazíts nálunk a többiekkel!

Labirintus

“Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!” Labirintusunk felnőttek számára is biztosítja a teljes összezavarodás élményét. Ha beléptél, jól figyelj, merre mész, mert időbe fog telni, mire kikavarodsz belőle… 😉

Látnivalók a közelben

Inárcson és környékén sok izgalmas látnivaló van. Kúriák, templomok, tájházak, parkok, tájvédelmi körzet, kinek hogyan tetszik. Felénk biztosan nem fogsz unatkozni! A látnivalók részletesebben lentebb!

Sárkányrepülés

Sokan nem tudják, de Inárcsnak reptere is van! 😉 A sárkányrepülés alkalmával megcsodálhatjátok a hangulatos vidéki tájat fentről, madártávlatból. A repüléseket NEM mi szervezzük, de segítünk neked informálódni róla! Érezd át a szabadság élményét a levegőben!
Érdeklődj a repülésről az Aerokingnél! Sallai János: +36-30-983-8238, Nagy Albin: +36-30-974-3338, Faragó Attila: +36-20-330-2020

Skycruiser

A tartalom feltöltés alatt!

CSAPATÉPÍTÉS:

A Bagolyvár megközelítőleg két hektárnyi területén (és a területen kívül is) több ideális helyszínt is találnak azok a cégek, baráti társaságok, családok, akik csapatépítésben gondolkodnak. Csapatunk, akár 1000 fős rendezvény lebonyolítását is vállalja. Szabadtéri játékokkal, tópartra kitelepült konyhával, de akár koncertekkel is színesíthetik rendezvényüket azok, akik minket választanak.

Parnerünk volt már többek között a Budapest Bank, az Erste Bank, az MKB, a PEPSI, a Decathlon Dunakeszi, az Electrolux, és a BioHair csapat.

Kérd csapatra szabott ajánlatunkat Te is!
+36-20-955-58-96
manager@bagolyvarinarcs.hu

PADELPÁLYA

A PADEL mindenekelőtt a labdajátékos sportágak közé sorolható, melynek népszerűsége világszerte nő. A PADEL – játék inkább különböző ütős labdajátékok keverékeként írható le, mely tartalmazza a tenisz, a squash, és a rakett elemeit. A szabályokat főként a teniszből vették át. A játék a kétszemélyes tenisz alapszabályai alapján történik. Az eltérés az alulról történő adogatásban rejlik, valamint abban, hogy a pályát körülvevő oldal- illetve hátfalak a megengedett játékterület részét képezik. A labda és a pontozási rendszer ugyanaz, mint a teniszben. Az ütő olyan, mint egy stabil “kajakevező lapátjának a feje”, melyen lyukak találhatók annak érdekében, hogy könnyebb legyen. Ez a játék nagy élmény, melyhez ütőket és labdákat biztosítunk.

Pályafoglalás és információ:
+36-20-405-1550
info@bagolyvar.net

TENISZPÁLYA

A teniszkedvelőknek nem kell bemutatnunk ezt a sportot, önmagáért beszél. Használd pályánkat Te is!

Pályafoglalás és információ:
+36-20-405-1550
info@bagolyvar.net

BOSZORKÁNYHÁZ ÉS JÁTSZÓTÉR

A gyermekek számára izgalmas helyszín lehet boszorkányházunk, ahol szárnyalhat a fantáziájuk. Játszóterünkön pedig két hintával, csúszdával, kötél mászókával, homokozóval és gyermek házikóval várjuk a látogatókat.

ASZTALI TENISZ

Asztali teniszezési lehetőség várja kedves vendégeinket, melynek igényét kérjük, a recepción jelezzék!

JÁTÉKTEREM

A kültéri medence mellett berendeztünk egy házias hangulatú termet kártyaasztallal, csocsó asztallal, dart’s-szal és billiárd asztallal, ezzel bővítve a kikapcsolódási lehetőségek körét.

PIHENÉS

Halastavunk a Feng Shui törvényei alapján épült. Tavirózsákkal és egyéb virágzó vízinövényekkel díszítettük és, hogy még izgalmasabb legyen, gyönyörű Koi pontyokat is telepítettünk bele az aranyhalak mellé. A tó fölött egy szép fahíd ível át, amin át lehet sétálni a túlparton lévő félszigetre. A tó körül dekoratív kövekkel sétányt építettünk, így el lehet sétálni a dupla vízesés mellett is, ahonnan a víz a tóba ömlik. A tóparton pálmafák hajladoznak a szélben.

Fedezze fel a látogatók szeme elől rejtett, területünk hátsó részében található Buddha kertünket, mely békés csenddel, kis tóval, virágokkal fogadja a felfedezőket.

Éttermünk közvetlen környezetében, az út túloldalán csodálatos fenyőerdő terül el, mely egy jó sétára invitálja a pihenni vágyókat. Az ócsai Tájvédelmi Körzet gyönyörű erdőivel kb. 15-20 perc sétára terül el a Bagolyvártól!

ÁLLATOK

Állatsimogatónkban két Shetlandi mini pónit simogathatnak meg vendégeink, amely mellett madárház is várja a látogatókat. A Bagolyvár lakója továbbá Johnny a cirmos kandúr, aki szelíden, játékosan szórakoztatja a gyermekeket. A vendégház recepcióján pedig Paco-t, a szivárvány lórit tekinthetik meg, aki – ha jó kedvében van – magyarul beszél a látogatókhoz. 🙂
Halastavunk több ezer Koi pontyot rejt, környezetében pedig récék élnek.

SÁRKÁNYREPÜLÉS

Sokan nem tudják, de Inárcsnak reptere is van! 😉 A sárkányrepülés alkalmával megcsodálhatjátok a hangulatos vidéki tájat fentről, madártávlatból. A repüléseket NEM mi szervezzük, de segítünk neked informálódni róla! Érezd át a szabadság élményét a levegőben!
Érdeklődj a repülésről az Aerokingnél! Sallai János: +36-30-983-8238, Nagy Albin: +36-30-974-3338, Faragó Attila: +36-20-330-2020

 

Látnivalók a közelben:

Tolnay János szoba- Inárcs
Történelmi emlékpark- Inárcs
Dózsa György tér – Inárcs
A világháborúk hősi halottainak emlékműve- Inárcs
XIII. századi Református templom – Ócsa
Tájvédelmi körzet – Ócsa
Gombay-Dinnyés kúria – Dabas
Sportcsarnok – Dabas
Szent Péter római katolikus templom – Dabas
Halász Móricz-kúria – Dabas
Kossuth-Ház – Dabas
Halász Bálint kúria – Dabas
Dabas-Sári Mária Mennybemenetele templom – Dabas
Halász-Szánthó Emlékszoba – Dabas
Zlinszky-kúria – Dabas
Dabasi-Szőlők Őrangyalok Temploma – Dabas
Alsódabasi Magyarok Nagyasszonya templom – Dabas
Dabas-Gyóni Református Egyházközség temploma – Dabas
Dabasi Református Egyházközség temploma – Dabas
Szentháromság római katolikus templom – Dabas
Halász Olivér-kúria – Dabas
Úri Kaszinó – Dabas
Halász Antal-kúria – Dabas
Tájház – Dabas
Dabasi Strand – Dabas
Gyóni Evangélikus Egyházközség temploma – Dabas

Halász Móric-kúria – Dabas
Turjános – Dabas
Sári Rétesház – Dabas
Strázsa-hegyi kilátó – Monor
Piac – Monor
Orbán-szobor – Monor
Református nagytemplom – Monor
Helytörténeti kiállítás – Monor
Angyalos díszkút – Monor
Római katolikus templom – Monor
Strázsa-hegyi pincesor – Monor
Vigadó – Monor
Katolikus kistemplom – Monor
Baptista templom – Monor
Trianoni emlékmű – Monor
Iskolamúzeum – Monor
József Attila Gimnázium – Monor
Nepomuki Szent János szobor – Monor
A II. világháború áldozatainak emlékműve – Monor
Régi Községháza – Monor
Polgármesteri Hivatal – Monor
Evangelikus templom – Monor
Kopjafák – Monor
1919-es emlékmű – Monor
Református kistemplom – Monor
1848/49-es emlékmű – Monor

Share This