fbpx
Étterem: +36-70-521-5832 I Recepció: +36-20-405-1550 info@bagolyvarinarcs.hu

Csapatunk

A Bagolyvár története

CSAPATUNK


Csapatunkkal folyamatosan arra törekszünk, hogy Vendégeink megelégedettségét szolgáljuk. A területek összetettsége miatt (étterem, ételkészítés, vendégházak, recepció, dokumentációk, takarítás, wellness, sportpályák, kert, tavak, növények, stb.) igen széles spektrumon kell mozognunk az üzemeltetés miatt, ez igen nagy erőfeszítést igényel. Ugyanakkor Vendégeink mosolygós arcát látni a legnagyobb öröm számunkra. Azért dolgozunk, hogy onnantól kezdve, hogy Vendégünk megérkezik, mosolyogva töltse nálunk a teljes pihenésre szánt idejét. Köszönjük, hogy minket választ! 🙂

A BAGOLYVÁR TÖRTÉNETE


A Bagolyvár egy olyan családi vállalkozás, amely lassan húsz éve kelt életre. Inárcs szélén egy kis akácos helyén épült az étterem épülete, melynek tervezett funkciója a kezdetekkor egész más volt, mint napjainkban. Sokan nem tudják, hogy az épület autómosónak indult irodával, kiszolgáló helyiségekkel. Azonban egy régi vendéglátós jó barát hatására, egy nagy beszélgetés után eldőlt az irány. Szívünkbe költözött a vendéglátás elképzelése.
A megvalósítás hosszú út volt, de végül megépült a Bagolyvár étterem, mely 1999. július 7-én megnyitotta kapuját. Néhány parkoló hely volt csupán mellette, de annál több lelkes dolgozóval indultunk. Az igények folyamatos feltérképezése hatására elkészült vendégházunk is, melyben kényelmes szobák várják az ide látogatókat. Hamarosan elkészült a halastó és a wellness részlegünk kezdeti verziója, ahol csupán egy jakuzzi, egy finn és egy infra szauna volt található. A későbbi bővítések hatására a jakuzzit élmény medence váltotta fel, és vendégeink nagy örömére egy kültéri úszómedence is épült melléjük.

További tartalom feltöltés alatt!

Share This